وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

تزریق واکسن کرونا برای دانش آموزان اختیاری است؟

تزریق واکسن کرونا برای دانش آموزان اختیاری است؟ معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش و رئیس ستاد پروژه مهر با توصیه به دانش آموزان بالای ۱۲ سال نسبت به تزریق دز یادآور واکسن کرونا به منظور افزایش سطح ایمنی بدن، گفت: تزریق واکسن کرونا برای دانش آموزان اختیاری است اما توصیه می‌کنیم که دانش آموزان واکسن کرونا را تزریق کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 28
کد خبر: ۱۵۲۴۰۲

به گزارش راهبرد معاصر مهدی کاظمی با اشاره به بازگشایی مدارس و از سرگیری آموزش‌های حضوری، رعایت نکات بهداشت فردی و استفاده از ماسک توسط دانش آموزان را ضروری اعلام و اظهار کرد:  اگرچه معلمان نیز توصیه‌های لازم بهداشتی را در کلاس‌ها خواهند داشت و پوسترها و بسته‌های آموزشی نیز در مدارس وجود دارد اما خانواده و اولیای مدارس و رسانه ملی نیز در این خصوص نقش مهمی دارند.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش که در برنامه‌ای رادیویی سخن می‌گفت، با بیان اینکه بحث تهویه کلاس‌های درس توسط سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس پیگیری شده است، ابراز امیدواری کرد که مهر بانشاط و بدون مشکلی را داشته باشیم و بتوانیم به ارتقای کیفیت آموزشی کمک کنیم./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار